0

Feltételeink, szabályaink bérlés esetén

 

1. A Virrantó Játszómobil tulajdonosa a továbbiakban mint Tulajdonos, a bérbevevők mint Bérlők szerepelnek. A következő feltételek és szabályok a magyar jog szerint értelmezendők. Amennyiben Ön igénybe veszi a Virrantó Játszómobil szolgáltatásait, úgy tekintjük, hogy egyetért az itt felsorolt feltételekkel és szabályokkal.

2. Foglalás

Foglalási szándékát a Virrantó Játszómobilra jelezheti telefonon vagy a honlapunkon keresztül. A foglalás csak akkor válik szerződési kötelezettségé, ha azt a Tulajdonosok jóváhagyták.

3. Fizetés

A fizetés feltételeiről előzetesen, foglaláskor állapodunk meg. Fenntartjuk a jogot előleg kérésére, vagy a teljes összeg előre történő fizettetésére foglaláskor. A fennmaradó összeg kifizetésére lehetőség van a vezetőnél is, amikor a Virrantó Játszómobil megérkezik a helyszínre. Ha nem került kifizetésre a teljes összeg a rendezvény megkezdése előtt, fenntartjuk a jogot, hogy ne nyújtsunk szolgáltatást és elhagyjuk a helyszínt.

4. Parkolás

Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a busz időben megérkezzen az Ön rendezvényére. Gondoskodunk róla, hogy a játszómobil kifogástalan műszaki állapotban legyen, időben elinduljon és elegendő üzemanyaga legyen a célhoz való eljutásra. A rendezvényére való megérkezéskor szükségünk van az Ön segítségére a megfelelő parkolóhely biztosításában. Az esetleges parkolási engedély megszerzése vagy parkolási díj megfizetése a Bérlő feladata. Nem vállalunk felelősséget parkolási bírság fizetéséért. Bármilyen parkolási díj vagy bírság megfizetése minden esetben a Bérlő kötelessége.

5. Késői érkezés

Ritkán, de megtörténhet, hogy rajtunk kívül álló okok feltartóztatnak bennünket. Nem vagyunk felelőssé tehetők váratlan vagy előre nem látható eseményekért, mint a közúti balesetek vagy építési munkálatok által okozott dugók. Ha későn érkezünk Önhöz, minden esetben tovább maradunk, amíg az előre megállapodott igénybe vételi idő le nem telik. Pénzvisszatérítés akkor lehetséges, ha a játszómobil legalább 1 órát késett. A késésbe nem tartozik bele, ha a megfelelő parkolóhely hiánya miatt nem tudjuk megkezdeni a szolgáltatást.

6. A játszómobil áramellátása

Álló helyzetben a játszómobil egyes berendezéseinek üzemeltetéséhez külső áramforrás szükséges, ezért szükségünk van hálózati csatlakozásra Önnél, amelyhez hosszabbítót viszünk magunkkal. Ha nincs lehetőségünk külső áramforrásra csatlakozni, előzetes megállapodás alapján aggregátort hozunk magunkkal, azonban Önnek erről foglaláskor szükséges tájékoztatnia bennünket. Ellenkező esetben visszatérítést nem áll módunkban fizetni. A Virrantó Játszómobil legtöbb szolgáltatása ugyanakkor külső áramforrás használata nélkül is használható.

7. A Virrantó Játszómobil berendezése

A busz sokszínű felszereltséggel rendelkezik a gyerekek szellemi- és mozgásigényének kielégítésére. Mindent megteszünk, hogy a játékszerek folyamatosan megfelelő állapotban legyenek. Alkalmanként előfordulhat, hogy egyes eszközöket javítás céljából el kell távolítanunk a buszból. Ilyen esetben visszatérítést nem áll módunkban fizetni.

8. Károkozás

A Virrantó Játszómobil professzionálisan felszerelt szórakoztató és oktató intézmény gyerekek részére. A berendezéseit ennek megfelelő gondossággal kell használni. Szándékos rongálás esetén fenntartjuk a jogot, hogy a károkozó gyerek szüleihez vagy törvényes képviselőjéhez kártérítési igénnyel forduljunk.

9. Étkezés a Virrantó Játszómobilban

Étel és ital fogyasztása kizárólag születésnap vagy más rendezvény esetén megengedett, akkor is csak az erre kijelölt helyen. A hozott saját ételt és italt a bejáratnál szükséges hagyni.

10. Öltözet

A gyerekek nagy energiát fordítanak a játékra a buszban, ennek megfelelő ruházatot szükséges viselniük. A cipő viselése nem megengedett, cipős szekrény az első bejáratnál található. Biztonsági és higiénikus okokból a zokni viselése kötelező.

11. Gyermekfelügyelet

A vezető biztosítja, hogy a busz megfelelően fel legyen készítve és az eszközök rendben legyenek. A vezető felügyeli a gyerekeket és a biztonságos játékot zavaró magatartás esetén közbeavatkozik. Ugyanakkor nem felelős a gyerekek fegyelmezéséért és nem a szülők helyettesítője. Mindig lennie kell egy felelős felnőttnek, akit a vezető szükség esetén értesíthet.

12. Műszaki hiba

A lakókocsi műszaki állapotának és berendezéseinek karbantartására nagy gondot fordítunk. Ugyanakkor minden jármű meghibásodhat. Abban a ritka esetben, ha az Ön rendezvényére ilyen okból nem jutunk el, a lehető leghamarabb értesítjük önt. Mindent megteszünk, hogy az esetleges műszaki hibát elhárítsuk és eljussunk Önhöz. Amennyiben ez nem sikerül, az Ön által előre befizetett összeget teljes egészében visszafizetjük. A hiba kijavítása után új időpontban ismét állunk az Ön rendelkezésére. Ugyanez érvényes arra az esetre, ha szélsőséges időjárási körülmények miatt nem jutnánk el Önhöz.

13. Rendezvény

Rendezvény (születésnap, party) céljára történő bérlés esetén a Virrantó Játszómobil maximálisan 3 órára vehető igénybe. Nyitás legkorábban reggel 9 órakor, zárás legkésőbb 21 órakor. Iskolák, egyházak, kulturális intézmények keressék egyedi, személyre szabott árajánlatért Ferkó Zoltánt, a Virrantó Játszómobil képviselőjét. Tel: +3670-771-9767, e-mail: vezeto@virrantojatszobusz.hu.

 
  • Tekintse meg képgaléránkat. Képek vásárlás előtt és felújítás munkálatairól.


  • Álljon egy jó ügy mellé és segítse a Virrantó Játszóbuszt a továbbgurulásban! Várjuk támogatók jelentkezését.

    Részletek