0

Misija

Misija otroškega busa Virrantó je da za otroke starosti osnovne šole pomaga pri popolnem duševnem, telesnem in duhovnem raspletu, da poznejše postanejo zreli odrasli, ki odkrivajo mesto na svetu, dosegajo ciljev in sposobni na odgovorne odločitve. V ta namen smo otroški bus Virrantó opremljali z več družbenih, situacijskih, razvojnih igri, rokodelnim kotičkom za razvoj kreativnega razmišljanja in ukrepanja, širokom ponudbom knjiga, bogato CD in DVD knjižnico. Oprema avtobusa se preprosto spremeni, tako otroški raj kmalu pretvori v mobilno učilnico za oskrbo izobraževalne funkcije. Na mesto iger v nekaj minutah se lahko nastavijo sodobne vizualne pripomočke, s čimer se lahko vzdržuje čas vsakega školskega predmeta visokega standarda. Seveda projektor in zaslon, ki se uporabljajo tako za izobraževalne in rekreacijske namene je tudi del opreme. V prostranem tovornem prostoru busa se lahko prevažajo igrače, športna oprema potrebna prostem poklici. Z pomočjo tistih okoli avtobusa lahko je zgraditi igrišče in športni park kateri zadovolji vse potrebe.

Otroški bus Virrantó, institucija javne izobraževalne namene, mobilna integrirana izobraževalna in rekreacijska ustanova je od koristi za vse otroke starosti osnovne šole. Pomaga pri dokončanjem osebnosti prihodnje generacije mladi, sprostitev nadarjenosti, kasneje pa živijo svoje življenje kot samostojni zadovoljni, srečni odrasli. Namesto rib dajamo mrežo v rok..

Člen 31. Konvencija UN otrokovih pravicah z dne 20. novembra izreče:

1. Države sodelovalci v konvenciji priznajo pravico otrok do počitka in prostega časa, do igre primerne starosti in dejavnosti za prosti čas, da svobodno sodelujejo v kulturnem življenju in umetnosti.

2. Države sodelovalci v konvenciji spoštujejo in spodbujajo otrokovo pravico, da polno sodelujejo v kulturnem in umetniškem življenju, in spodbujajo, poleg zagotavljanja pogojev za enakost, organizacijo institucij prostega časa umetniških, rekreativnih in kulturnh dejavnosti ki so primerni za otroke (povezava ).

Na spletni strani Urada komisarja za temeljne pravice beremo: Otroci imajo pravico biti otrokom. Pravica, da igrajo se pred vsem šteje kot "pozabljena" pravica, morda zato ker v očeh odraslih izgleda bolj kot luksuz, kot potrebščina. Vendar pa je igra nujen pogoj za razvoj. Ti otroci, kdo ne morejo igrati zaradi nekega razloga, manjkajo pomembne družbene in osebne sposobnosti, torej bodo imeli težave tudi ds naučijo pravila sveta odraslih (povezava ).

Otroški bus Virrantó od znotraj

Ko vstopite v otroški bus Virrantó, čevlje in obleko ki nujna za igro lahko pustite v omaro za kabino voznika.

V otroškem busu Virrantó dame imajo prioriteta: takoj za omaro deklice čekajo hišica za lutke, igrača kuhinja, plišaste živali, punčke in različne igre vloge. Tu so postavljeni tudi različne kostume za deklice in dečke. Ali bi želeli oblečeni igrati kot kraljična, peplka, Zorro, ali Superman? V otroškem busu Virrantó sak dan lahko vzdušje karneval! Kostume lahko popolnite z poslikavo obraza, za katero je mogoče najti tudi tukaj različne barve, ščetke in vzorce.

Na drugi strani avtobusa je miza 10 oseba za rojstnodnevne zabave in za rokodelne aktivnosti. To je odličen prostor za družabne igre do večeri, kartanje, domino. Na polici delilinuko za mizo tam je veliko prostora za družabne igre in material za rokodelne aktivnosti. Čez polico čaka fante in dekleta, ki radi deške igre avto-steza in igrači vlak. Oba po vaši izbiri lahko gradite v različne linije in dolžin. Tu ne boste tudi morali paziti na omejitve hitrosti, takoj s polno hitrostjo naprej!

Na drugi strani v glavni vlogi so statične igre. Lego, Geomag, Eitech in druge gradbene igrače vse pomagajo, da se razvijejo možnosti v tebi inženir in arhitekt. Če imate občutek, da bi bilo koristno, da se premaknete malo na člane, zadaj je namizni nogomet!

Za ljubitelje strateških iger je na voljo kakovostni šah, da plošči predstavijo strateške zmogljivosti. Kdo bo najhitrejši danes matiral? " Šah je kamen od razuma." Johann Wolfgang von Goethe

Nazaj na avtobusom pšrostor ločen z debelo zaveso nudi priložnost za mirenno delo na računalniku, gledanje DVD. Če sta obe naprave zasedeni, izbirajte razburljiv triler za otroke ali tomantični roman za deklice sa police, sedite na eden od udobnih stoli beanbag egyikében in prebirajte po razpoloženju!

Na avtobusu po poletni vročini ventilatorji pomagajo prezračevanje, pozimi grelec zagotavlja udobno toplino. Otroški bus Virrantó Játszóbusz je idealen prostor za različne igre, za razvedrilne in rekreacijske dejavnosti skozi vse leto za otroke starosti stare 6-14 let!

Podpora

Da otroški bus Virrantó Játszóbusz bi dobili več otrok, Vaša podpora je potrebna. Stanite zraven dobre stvari in pomagajte otroški bus Virrantó v nadaljnjem gibanju! Neprofitna oblika družbe, dobro pravno ozadje, pošteno in pregledno računovodstvo je garancija za to, da Vaša podaril bo na najboljšem mestu. Z iskreno in dobrodošlo čakamo denarne ponudbe na bančni račun na ime a Virrantó Játszóbusz Neprofitna družba z omejeno odgovornostjo otroški bus Virrantó pri OTP Banko:

IBAN: HU49 1171 0088 2000 3816 0000 0000 (HUF)

IBAN: HU20 1176 3103 1516 7884 0000 0000 (EUR)

SWIFT (BIC): OTPVHUHB

Pozdravljamo tudi in materialne donacije. Od teh, preverite pri nas po telefonu.

Kontakt:
Zoltán Ferkó
+3670-771-9767
vezeto@virrantojatszobusz.hu

  • Tekintse meg képgaléránkat. Képek vásárlás előtt és felújítás munkálatairól.


  • Álljon egy jó ügy mellé és segítse a Virrantó Játszóbuszt a továbbgurulásban! Várjuk támogatók jelentkezését.

    Részletek